Oldalunk működtetéséhez cookie-kat (sütiket) használunk. Az adatvédelemről bővebben itt olvashat. Többé ne jelenjen meg ez az üzenet.

Komfort Style Kft.

Mutat:
Rendezés:

07-2045 Férfi Papucs

PediKomfort márkacsaládA papucs bősége csattal szabályozható.A felsőrészt kézi varrással erősítettük fel a talprészre. Színválaszték Jasper érett vöröses barna 29 fehér 30 Felsőbőr marhabőr Bélésbőr sertésbőr Talp PU Betét sertés béléssel bevont, kivehető és cserélhető kényelmi betét Méret ..

$0,00

07-2049 Férfi klumpa

PediKomfort márkacsalád A klumpa bősége csattal szabályozható. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A felsőrészt kézi varrással erősítettük fel a talprészre. Színválaszték fehér 30 fekete 05 csokoládé 88 Felsőbőr marhabőr ..

$0,00

07-2058 Férfi klumpa

PediKomfort márkacsalád A klumpa  bősége tépőzárral szabályozható. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető,  cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A felsőrészt kézi varrással erősítettük fel a talprészre. Színválaszték csokoládé 88 Felsőbőr marhabőr ..

$0,00

07-4057 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A cipőt úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen. A kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A puha felsőbőrön a szivaccsal bélelt szártető a láb komfortérzetét növeli. A talpat ragasztással rögzítettük a talphoz. Színválaszték fekete 05 bordó 03 ..

$0,00

07-5043 Női klumpa

PediKomfort márkacsaládA klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A puha felsőbőrön a belső oldalon gumirugany szabályozza a megfelelő belső bőséget. A talpat kézi varrással rögzítettük a talphoz. Színválaszték beige 02 sötétkék 16 Felsőbőr ..

$0,00

07-5050 Női klumpa

PediKomfort márkacsalád A klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A puha felsőbőrön a belső oldalon gumirugany szabályozza a megfelelő belső bőséget. A talpat kézi varrással rögzítettük a talphoz. Színválaszték fehér 30 fekete 05 bordó 03 ..

$0,00

07-5053 Női papucs

PediKomfort márkacsaládA felsőrészen a bőség csattal állítható. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni.Premium termékeinket Swarovski kristályokkal díszített csattal kínáljuk.A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték geranio 90 fehér 00 konyak 39 bordó medoc 13 Felső..

$0,00

07-5054 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A papucs bősége tépőzárral szabályozható, a felsőrész megfelelő tartást biztosít a lábnak. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték fehér 00 beige 02 bordó 03 Felsőbőr ma..

$0,00

07-5062 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A konyak-beige színkombinációt fémdísz színesíti. A puha felsőrész a széles tépőzárnak köszönhetően megfelelő tartást biztosít a lábnak. A sertés bélés és a sertés bőrrel bevont talpbetét a komfort érzetünket javítja. A talpbélés kivehető és cserélhető, a problémás lábakat kényeztető egyedi betét elhelyezését is lehetővé teszi. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték beige/konyak 71 ..

$0,00

07-5063 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A papucs hosszított fejrésze -  melyen mindkét oldalon gumirugany szabályozza a megfelelő belső bőséget  - biztos tartást ad a lábnak. A kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a papucs a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték marlboro piros 68 orange rust 42 ..

$0,00

08-5006 Női klumpa

PediKomfort márkacsalád A klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen,a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A perforált fejbetét segíti  a láb folyamatos szellőzését. A talpat varrással és ragasztással rögzítjük a felsőrészhez. Színválaszték fehér 00 Felsőbőr ..

$0,00

08-5007 Női klumpa

PediKomfort márkacsaládA klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A puha felsőbőrön csatolópánt biztosítja a megfelelő belső térfogat kialakítását. A talpat varrással és ragasztással rögzítjük a felsőrészhez. Színválaszték fehér 00 fekete 05 ..

$0,00

08-5028 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A cipő belső bősége fűzővel szabályozható. A szivaccsal bélelt nyelv kivehető a cipőből, mely  szellősebbé teszi a terméket. A megemelt, szivaccsal bélelt szártető jól fogja a lábat, növeli a komfortérzetet és  megfelelő, stabil járást biztosít. A cipőt úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen. A kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A talpat kézi varrással..

$0,00

08-5030 Női szandál

PediKomfort márkacsaládA szandál belső bőségét két tépőzárpánt szabályozza, a biztos tartást a csatos hátsó pánt segíti.A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a lábakat kényeztető egyedi talpbetétet  is be tudja fogadni.A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték homok 51 Felsőbőr velúr Bélésbőr ..

$0,00

09-2065 Férfi szandál

PediKomfort márkacsaládA szandál  belső és hátsó bősége csattal szabályozható.  A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető,  cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni.A felsőrészt kézi varrással erősítettük a talpra. Színválaszték Jasper érett vöröses barna 29 Felsőbőr marhabőr Bél..

$0,00

09-5035 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A felsőrész belső oldala elasztikus anyaggal van kombinálva, amely biztosítja a problémás lábaknak a kellő bőséget és a megfelelő elhelyezkedést. A három pántos felsőrészen a bőség csattal állítható. A kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték fekete 05 Fels..

$0,00

10-1062 Férfi cipő

PediKomfort márkacsaládA cipő két verzióban készül: sima , illetve perforált fejbetéttel. A megfelelő belső térfogat kialakítását fűző szolgálja.A cipőben a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is elhelyezhető. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A felsőrészt kézi varrással erősítettük a talpra. Színválaszték fehér 00 fekete 05 konyak 39 Felsőbőr ma..

$0,00

10-5014 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A felsőrész lakk bőrrel kombinálva elegáns megjelenést biztosít. Prémium modellünk Swarovski kristállyal díszített csatokkal készül. A papucs bősége csatokkal szabályozható, így a felsőrész megfelelő tartást biztosít a lábnak. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. ..

$0,00

10-5015 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A felsőrész lakk bőrrel kombinálva elegáns megjelenést biztosít. A papucs bősége tépőzárral szabályozható, így a felsőrész megfelelő tartást biztosít a lábnak. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték fehér 00 feket..

$0,00

10-5018 Női klumpa

PediKomfort márkacsalád A klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A puha felsőbőrön a belső oldalon gumirugany szabályozza a megfelelő belső bőséget. A perforált fejbetét segíti  a láb folyamatos szellőzését. A felsőrészt kézi varrással rögzítettük a talphoz. ..

$0,00

10-5020 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A belső térfogat két tépőzár pánt segítségével jól szabályozható. A felsőrész összhangban van a talp színével, és a tűzések is jól harmonizálnak ezekkel a színekkel. A tapbetét kivehető és cserélhető, lehetővé téve a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetét elhelyezését is. Kényelmes és biztonságos talpszerkezet. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték fehér/világos kék 10 türkiz/narancs 48 chili pi..

$0,00

10-5033 Női klumpa

PediKomfort márkacsaládA fejbetét szivaccsal bélelt elasztikus anyagból készült kényelmes és kellemes elhelyezkedést biztosítva a problémás lábaknak is. A puha felsőbőrön mindkét oldalon gumirugany segíti a megfelelő szükséges belső bőség elérését.További szabályozási lehetőséget ad a fejrészt lezáró csatoló pánt is.A klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a fájós lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogad..

$0,00

10-5058 Női papucs

PediKomfort márkacsalád Prémium modellünk felsőrésze Swarovski kristállyal díszített csatokkal készül.A papucs bősége csatokkal szabályozható, így a felsőrész megfelelő tartást biztosít a lábnak.A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni.A felsőrészt varrással és ragasztással rögzítettük a bőrrel részben bevont talphoz. Színvála..

$0,00

10-5060 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A felsőrész lakk bőrrel kombinálva elegáns megjelenést biztosít. A papucs bősége tépőzárral szabályozható, így a felsőrész megfelelő tartást biztosít a lábnak. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A felsőrészt varrással és ragasztással rögzítettük a bőrrel részben bevont talphoz. Színv..

$0,00

10-5069 Női cipő

PediKomfort márkacsaládA cipő felsőrészén a bőség fűzővel szabályozható. A szivaccsal bélelt nyelv kivehető a cipőből, mely a perforációkkal együtt szellősebbé teszi a terméket.A kéregbélés szivacsos borítása a láb kényelmét szolgálja, továbbá a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni.A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték tejeskávé 37 ..

$0,00