Oldalunk működtetéséhez cookie-kat (sütiket) használunk. Az adatvédelemről bővebben itt olvashat. Többé ne jelenjen meg ez az üzenet.

Férfi klumpa

Férfi klumpa


Mutat:
Rendezés:

07-2049 Férfi klumpa

PediKomfort márkacsalád A klumpa bősége csattal szabályozható. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A felsőrészt kézi varrással erősítettük fel a talprészre. Színválaszték fehér 30 fekete 05 csokoládé 88 Felsőbőr marhabőr ..

$0,00

07-2058 Férfi klumpa

PediKomfort márkacsalád A klumpa  bősége tépőzárral szabályozható. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető,  cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A felsőrészt kézi varrással erősítettük fel a talprészre. Színválaszték csokoládé 88 Felsőbőr marhabőr ..

$0,00

12-5043 Unisex klumpa

PediKomfort márkacsalád A klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A sarokmagasság és a csatos hátsó pánt megfelelőlelő, stabil járást biztosít. A puha felsőbőrön mindkét oldalon gumirugany szabályozza a megfelelő belső bőséget. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük a talphoz. Színválaszték fehér ..

$0,00

14-2027 Férfi klumpa

PediKomfort márkacsalád A klumpa  bősége tépőzárral szabályozható. A lepatentolható hátsó pánton szivaccsal bélelt csúszka garantálja a kényelmes tartást. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető,  cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A felsőrészt kézi varrással erősítettük fel a talprészre. Színválaszték csokolád..

$0,00