Oldalunk működtetéséhez cookie-kat (sütiket) használunk. Az adatvédelemről bővebben itt olvashat. Többé ne jelenjen meg ez az üzenet.

Férfi papucs

Férfi papucs


Mutat:
Rendezés:

07-2045 Férfi Papucs

PediKomfort márkacsaládA papucs bősége csattal szabályozható.A felsőrészt kézi varrással erősítettük fel a talprészre. Színválaszték Jasper érett vöröses barna 29 fehér 30 Felsőbőr marhabőr Bélésbőr sertésbőr Talp PU Betét sertés béléssel bevont, kivehető és cserélhető kényelmi betét Méret ..

$0,00

13-2026 Férfi papucs

PediKomfort márkacsalád A papucs 2 tépőzárpánt segítségével megfelelő tartást biztosít a lábnak és a belső térfogat is jó szabályozható. A lábbal a sertés bélés, és az ezzel bevont talpbetét érintkezik. A papucsot úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A felsőrészt kézi varrással erősítettük fel a talprészre. Színválaszt..

$0,00

14-2003 Férfi papucs

PediKomfort márkacsalád A papucs 2 tépőzárpánt segítségével megfelelő tartást biztosít a lábnak és a belső térfogat is jó szabályozható. A felsőrész belső oldala elasztikus anyaggal van kombinálva, amely biztosítja a problémás lábaknak a kellő bőséget és a megfelelő elhelyezkedést. A papucsot úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A felsőrészt kézi v..

$0,00