Oldalunk működtetéséhez cookie-kat (sütiket) használunk. Az adatvédelemről bővebben itt olvashat. Többé ne jelenjen meg ez az üzenet.

Férfi cipő

Férfi cipő


Mutat:
Rendezés:

10-1062 Férfi cipő

PediKomfort márkacsaládA cipő két verzióban készül: sima , illetve perforált fejbetéttel. A megfelelő belső térfogat kialakítását fűző szolgálja.A cipőben a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is elhelyezhető. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A felsőrészt kézi varrással erősítettük a talpra. Színválaszték fehér 00 fekete 05 konyak 39 Felsőbőr ma..

$0,00

14-0037 Unisex száras cipő

Az unisex sportos száras cipő bőr és velúr, vagy nubuk anyag kombinációjával készült, melyek színben jól harmonizálnak egymással. A belső részen sertés bélés találkozik a lábbal. A megfelelő belső térfogatot a fűzőrész szabályozásával tudjuk elérni, melyet követően a lábbelit a belső oldalon található zipzár segítségével egyszerűen tudjuk felvenni. A sportos száras cipőből a bevont szivacsos talpbélés kivehető, így a megfelelő egyedi betét is elhelyezhető a lábbeliben. A talpat ragasztva és ..

$0,00

14-1013 Unisex cipő

PediKomfort márkacsalád A sportos megjelenésű cipő két verzióban készül: nappából, illetve velúrból. A bélésanyag sertés, csakúgy mint a szivacsos talpbélésnek a bevonó anyaga. A megfelelő belső térfogatot a fűzőrész szabályozásával érhetjük el. A termékből a talpbélés kivehető, így egyedi talpbetét elhelyezését is lehetővé teszi. A talpat ragasztással és varrással erősítettük fel a felsőrészre. Színválaszték acélkék 09 chili piros 06 csokoládé 50 ..

$0,00

14-1016 Unisex cipő

PediKomfort márkacsalád A sportos megjelenésű cipő két verzióban készül: nappából, illetve nubukból. A megfelelő belső térfogat kialakítását fűző szolgálja. A cipőben a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetét is elhelyezhető. A sarokmagasság a megfelelő, stabil járást, a szártető szivacsos bélése pedig a láb kényelmét biztosítja. A felsőrészt ragasztással és varrással erősítettük fel a talprészre. Színvá..

$0,00

14-1048 Férfi cipő

PediKomfort márkacsalád A cipő fejbetétje ( sima, illetve perforált verzióban ) elasztikus anyagból készül, amely kényelmes elhelyezkedést és komfortot biztosít a lábnak. A bélésanyag sertés, csakúgy mint a szivacsos talpbélésnek a bevonó anyaga. A megfelelő belső térfogatot két tépőzárpánt szabályozásával érhetjük el. A termékből a talpbélés kivehető, így egyedi betét elhelyezését is lehetővé teszi. A szerelt, formára csiszolt talpat ragasztással rögzítjük a felsőrészre. ..

$0,00

15-0017 Férfi száras cipő

PediKomfort márkacsalád A sportos megjelenésű cipő bőr és gyöngyvászon kombinációjában készül. A bélésanyag sertés, csakúgy mint a szivacsos talpbélés bevonó anyaga. A megfelelő belső térfogatot a fűzőrész szabályozásával érhetjük el. A termékből a talpbélés kivehető, így egyedi talpbetét elhelyezését is lehetővé teszi. A talpat ragasztással és varrással erősítettük fel a felsőrészre. Színválaszték adria kék 97 Felső..

$0,00

15-0020 Férfi száras cipő

PediKomfort márkacsalád A sportos megjelenésű cipő nappa és nubuk kombinációjában készül. A bélésanyag sertés, csakúgy mint a szivacsos talpbélésnek a bevonó anyaga. A sziccsal bélelt szártető növeli a láb komfort érzetét. A megfelelő belső térfogatot a fűzőrész szabályozásával érhetjük el. A termékből a talpbélés kivehető, így egyedi talpbetét elhelyezését is lehetővé teszi. A talpat ragasztással és varrással erősítettük fel a felsőrészre. Színválaszték ..

$0,00

15-1032 Férfi cipő

PediKomfort márkacsalád A cipő fejbetétje (sima, illetve perforált verzióban) elasztikus anyagból készül, amely kényelmes elhelyezkedést és komfortot biztosít a lábnak. A bélésanyag sertés, csakúgy mint a szivacsos talpbélésnek a bevonó anyaga. A megfelelő belső térfogatot két tépőzárpánt szabályozásával érhetjük el. A termékből a talpbélés kivehető, így egyedi betétel helyezését is lehetővé teszi. A rugalmas gumi talpat varrással és ragasztással erősítjük fel a felsőrészre. ..

$0,00

15-4025 Unisex cipő

PediKomfort márkacsalád A felsőrész divatos lakk-nappa kombinációban készül. A szivaccsal bélelt elasztikus anyagú fejbetét kényelmes és kellemes elhelyezkedést biztosít a problémás lábaknak is. A szükséges belső bőség elérését a fejrészt lezáró tépőzár pánt segíti, mely stabilan tartja a lábat. A puha felsőbőrön a szivaccsal bélelt szártető a láb komfortérzetét növeli. A cipőt úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen.a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a probl..

$0,00