Oldalunk működtetéséhez cookie-kat (sütiket) használunk. Az adatvédelemről bővebben itt olvashat. Többé ne jelenjen meg ez az üzenet.

Női bokacipő

Női bokacipő


Mutat:
Rendezés:

11-3006 Női bokacipő

PediKomfort márkacsalád A bokacipő kétféle béléssel készülhet: sertéssel vagy pamuttal. Ha a bélés pamutból készül, úgy a talpbetétet is pamuttal vonjuk be. Bősége mindkét oldalon zip-zárral szabályozható. A szivaccsal bélelt szártető puhán fogja körbe a lábat. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A felsőrészt ragasztással rögzítettük a tal..

$0,00

13-3003 Női bokacipő

PediKomfort márkacsalád A bokacipő meleg pamut béléssel készül. Bősége fűzővel szabályozható. A szivaccsal bélelt szártető puhán fogja körbe a lábat. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A felsőrészt ragasztással rögzítettük a talphoz. Színválaszték fekete 21 Fel..

$0,00

13-3005 Női bokacipő

PediKomfort márkacsalád A bokacipő meleg pamut béléssel készül. Bősége fűzővel és kapcsokkal szabályozható. A szivaccsal bélelt szártető puhán fogja körbe a lábat. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A felsőrészt ragasztással rögzítettük a talphoz. Színválaszték fekete 21 ..

$0,00

14-3000 Női bokacipő

PediKomfort márkacsalád A bokacipő bősége tépőzárral szabályozható. A szivaccsal bélelt szártető puhán fogja körbe a lábat. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A felsőrészt ragasztással rögzítettük a talphoz. Színválaszték föld 15 Felsőbőr marha nappa..

$0,00