Oldalunk működtetéséhez cookie-kat (sütiket) használunk. Az adatvédelemről bővebben itt olvashat. Többé ne jelenjen meg ez az üzenet.

Női száras cipő

Női száras cipő


Mutat:
Rendezés:

08-5028 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A cipő belső bősége fűzővel szabályozható. A szivaccsal bélelt nyelv kivehető a cipőből, mely  szellősebbé teszi a terméket. A megemelt, szivaccsal bélelt szártető jól fogja a lábat, növeli a komfortérzetet és  megfelelő, stabil járást biztosít. A cipőt úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen. A kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A talpat kézi varrással..

$0,00

14-0037 Unisex száras cipő

Az unisex sportos száras cipő bőr és velúr, vagy nubuk anyag kombinációjával készült, melyek színben jól harmonizálnak egymással. A belső részen sertés bélés találkozik a lábbal. A megfelelő belső térfogatot a fűzőrész szabályozásával tudjuk elérni, melyet követően a lábbelit a belső oldalon található zipzár segítségével egyszerűen tudjuk felvenni. A sportos száras cipőből a bevont szivacsos talpbélés kivehető, így a megfelelő egyedi betét is elhelyezhető a lábbeliben. A talpat ragasztva és ..

$0,00