Oldalunk működtetéséhez cookie-kat (sütiket) használunk. Az adatvédelemről bővebben itt olvashat. Többé ne jelenjen meg ez az üzenet.

Női félcipő

Női félcipő


Mutat:
Rendezés:

07-4057 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A cipőt úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen. A kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A puha felsőbőrön a szivaccsal bélelt szártető a láb komfortérzetét növeli. A talpat ragasztással rögzítettük a talphoz. Színválaszték fekete 05 bordó 03 ..

$0,00

10-5069 Női cipő

PediKomfort márkacsaládA cipő felsőrészén a bőség fűzővel szabályozható. A szivaccsal bélelt nyelv kivehető a cipőből, mely a perforációkkal együtt szellősebbé teszi a terméket.A kéregbélés szivacsos borítása a láb kényelmét szolgálja, továbbá a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni.A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték tejeskávé 37 ..

$0,00

11-4005 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A cipőt úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen. A kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A 4,5 cm-es sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A puha felsőbőrön a szivaccsal bélelt szártető a láb komfortérzetét növeli. A belső bőség fűzővel szabályozható. A felsőrészt ragasztással rögzítettük a talphoz. Színválaszték feke..

$0,00

13-4032 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A szivaccsal bélelt elasztikus anyagú fejbetét kényelmes és kellemes elhelyezkedést biztosít a problémás lábaknak is. A szükséges belső bőség elérését a fejrészt lezáró tépőzár pánt segíti, melyet Swarovski kristályos dísz tesz divatossá. A puha felsőbőrön a szivaccsal bélelt szártető a láb komfortérzetét növeli. A cipőt úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen.a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talp..

$0,00

14-1013 Unisex cipő

PediKomfort márkacsalád A sportos megjelenésű cipő két verzióban készül: nappából, illetve velúrból. A bélésanyag sertés, csakúgy mint a szivacsos talpbélésnek a bevonó anyaga. A megfelelő belső térfogatot a fűzőrész szabályozásával érhetjük el. A termékből a talpbélés kivehető, így egyedi talpbetét elhelyezését is lehetővé teszi. A talpat ragasztással és varrással erősítettük fel a felsőrészre. Színválaszték acélkék 09 chili piros 06 csokoládé 50 ..

$0,00

14-1016 Unisex cipő

PediKomfort márkacsalád A sportos megjelenésű cipő két verzióban készül: nappából, illetve nubukból. A megfelelő belső térfogat kialakítását fűző szolgálja. A cipőben a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetét is elhelyezhető. A sarokmagasság a megfelelő, stabil járást, a szártető szivacsos bélése pedig a láb kényelmét biztosítja. A felsőrészt ragasztással és varrással erősítettük fel a talprészre. Színvá..

$0,00

14-4002 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A szükséges belső bőség elérését a fejrészt lezáró széles tépőzár pánt segíti. A puha felsőbőrön a szivaccsal bélelt szártető a láb komfortérzetét növeli. A cipőt úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen.a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A felsőrészt ragasztással rögzítettük a talphoz. Színválaszték fekete 05 ..

$0,00

14-4007 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A felsőrész divatos lakk-nappa kombinációban készül. A szükséges belső bőség elérését a fejrészt lezáró széles tépőzár pánt segíti. A puha felsőbőrön a szivaccsal bélelt szártető a láb komfortérzetét növeli. A cipőt úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen.a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A felsőrészt ragasztással rögzítettük a talphoz. ..

$0,00

14-4050 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A szivaccsal bélelt elasztikus anyagú fejbetét kényelmes és kellemes elhelyezkedést biztosít a problémás lábaknak is. A szükséges belső bőség elérését a fejrészt lezáró  tépőzár pánt segíti, mely stabilan tartja a lábat. A puha felsőbőrön a szivaccsal bélelt szártető a láb komfortérzetét növeli. A cipőt úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen.a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be..

$0,00

15-1010 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A sportos megjelenésű cipő belső oldalán szivaccsal bélelt elasztikus anyagú betét rész található. A megfelelő belső térfogat kialakítását fűző szolgálja. A cipőben a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetét is elhelyezhető. A sarokmagasság a megfelelő, stabil járást, a szártető szivacsos bélése pedig a láb kényelmét biztosítja. A felsőrészt ragasztással és varrással erősítettük fel a talprészre. ..

$0,00

15-1013 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A sportos megjelenésű cipő mindkét oldalán szivaccsal bélelt elasztikus anyagú betét rész található, mely biztosítja a problémás lábaknak a kellő bőséget és a megfelelő elhelyezkedést. Az elasztikus oldalak készülhetnek perforált anyagból, mely növeli a láb folyamatos szellőzését. A megfelelő belső térfogat fűző segítségével alakítható ki. A sarokmagasság a megfelelő, stabil járást, a szártető szivacsos bélése pedig a láb kényelmét szolgálja. A cipőben a kivehető és cs..

$0,00

15-4012 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A sportos megjelenésű cipő mindkét oldalán szivaccsal bélelt elasztikus anyagú betét rész található, mely biztosítja a problémás lábaknak a kellő bőséget és a megfelelő elhelyezkedést. Az elasztikus oldalak készülhetnek perforált anyagból, mely segíti a láb folyamatos szellőzését. A megfelelő belső térfogat fűző segítségével alakítható ki. A sarokmagasság a megfelelő, stabil járást, a szártető és a nyelv szivacsos bélése pedig a láb kényelmét szolgálja. A cipőben a kiveh..

$0,00

15-4014 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A szivaccsal bélelt elasztikus anyagú fejbetét kényelmes és kellemes elhelyezkedést biztosít a problémás lábaknak is. A szükséges belső bőség elérését a fejrészt lezáró tépőzár pánt segíti, mely stabilan tartja a lábat. A puha felsőbőrön a szivaccsal bélelt szártető a láb komfortérzetét növeli. A cipőt úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen.a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja..

$0,00

15-4021 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A nappa, nubuk és lakk kombinációja ellegáns jelleget ad a cipőnek, melynek mindkét oldalán szivaccsal bélelt elasztikus anyagú betét rész található. Ez biztosítja a problémás lábaknak a kellő bőséget és a megfelelő elhelyezkedést. Az elasztikus oldalak készülhetnek perforált anyagból, mely segíti a láb folyamatos szellőzését.  A megfelelő belső térfogat fűző segítségével szabályozható. A sarokmagasság a megfelelő, stabil járást, a szártető és a nyelv szivacsos b..

$0,00

15-4025 Unisex cipő

PediKomfort márkacsalád A felsőrész divatos lakk-nappa kombinációban készül. A szivaccsal bélelt elasztikus anyagú fejbetét kényelmes és kellemes elhelyezkedést biztosít a problémás lábaknak is. A szükséges belső bőség elérését a fejrészt lezáró tépőzár pánt segíti, mely stabilan tartja a lábat. A puha felsőbőrön a szivaccsal bélelt szártető a láb komfortérzetét növeli. A cipőt úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen.a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a probl..

$0,00

15-4026 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A felsőrész divatos lakk-nappa kombinációban készül. A szükséges belső bőség elérését a fejrészt lezáró  tépőzár pánt, valamint gumirugany segíti, mely stabilan tartja a lábat. A cipőt úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen.a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük a talphoz. Színválaszték..

$0,00

15-4027 Női cipő

PediKomfort márkacsaládA felsőrész divatos lakk-nappa kombinációban készül.A szivaccsal bélelt elasztikus anyagú fejbetét kényelmes és kellemes elhelyezkedést biztosít a problémás lábaknak is. A szükséges belső bőség elérését a fejrészt lezáró  tépőzár pánt, valamint gumirugany segíti, mely stabilan tartja a lábat. A cipőt úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, és a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tud..

$0,00

15-4028 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A szivaccsal bélelt elasztikus anyagú fejbetét kényelmes és kellemes elhelyezkedést biztosít a problémás lábaknak is. A szükséges belső bőség elérését a fejrészt lezáró széles tépőzár pánt segíti, mely stabilan tartja a lábat. A puha felsőbőrön a szivaccsal bélelt szártető a láb komfortérzetét növeli. A cipőt úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, és a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbe..

$0,00

15-4034 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A felsőrész divatos lakk-nappa kombinációban készül. A szivaccsal bélelt elasztikus anyagú fejbetét kényelmes és kellemes elhelyezkedést biztosít a problémás lábaknak is. A szükséges belső bőség elérését a fejrészt lezáró széles tépőzár pánt segíti. A puha felsőbőrön a szivaccsal bélelt szártető a láb komfortérzetét növeli. A cipőt úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, és a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kénye..

$0,00

15-4036 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A sportos megjelenésű cipő extravagáns színekkel készül. A felsőrész belső oldala harmonizáló színű anyaggal van kombinálva. A három pántos felsőrészen a bőség tépőzárral állítható. A kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A felsőrészt ragasztással és varrással erősítettük a talpra. Színválaszték homok/leopárd 73 zöld/multicolor 92 ..

$0,00

15-4039 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A szivaccsal bélelt elasztikus anyagú fejbetét kényelmes és kellemes elhelyezkedést biztosít a problémás lábaknak is. A szükséges belső bőség elérését a fejrészt lezáró  tépőzár pánt, valamint gumirugany segíti, mely stabilan tartja a lábat. A cipőt úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen.a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A talpat varrással és ragasztással r..

$0,00

15-4041 Női cipő

PediKomfort márkacsalád A sportos megjelenésű cipő mindkét oldalán szivaccsal bélelt elasztikus anyagú betét rész található, mely biztosítja a problémás lábaknak a kellő bőséget és a megfelelő elhelyezkedést. Az elasztikus oldalak készülhetnek perforált anyagból, mely növeli a láb folyamatos szellőzését. A megfelelő belső térfogat 3 tépőzár pánttal alakítható ki. A sarokmagasság a megfelelő, stabil járást, a szártető szivacsos bélése pedig a láb kényelmét szolgálja. A cipőben a kivehető és cser..

$0,00