Oldalunk működtetéséhez cookie-kat (sütiket) használunk. Az adatvédelemről bővebben itt olvashat. Többé ne jelenjen meg ez az üzenet.

Női szandál

Női szandál


Mutat:
Rendezés:

08-5030 Női szandál

PediKomfort márkacsaládA szandál belső bőségét két tépőzárpánt szabályozza, a biztos tartást a csatos hátsó pánt segíti.A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a lábakat kényeztető egyedi talpbetétet  is be tudja fogadni.A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték homok 51 Felsőbőr velúr Bélésbőr ..

$0,00

11-5013 Női szandál

PediKomfort márkacsalád A szandál bősége tépőzárral szabályozható, így a felsőrész megfelelő tartást biztosít a lábnak, melyet tovább javít a tépőzáras hátsó pánt. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A felsőrészt varrással és ragasztással rögzítettük a bőrrel részben bevont talphoz. Színválaszték ..

$0,00

12-5015 Női szandál

PediKomfort márkacsalád A szandál bősége gumirugannyal, illetve a Swarovski kristályos csatokkal szabályozható, így a felsőrész megfelelő tartást biztosít a lábnak, melyet tovább javít a tépőzáras hátsó pánt. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A felsőrészt varrással és ragasztással rögzítettük a talphoz. Szí..

$0,00

14-5018 Női szandál

PediKomfort márkacsalád A szandál belső oldala elasztikus anyaggal van kombinálva, amely biztosítja a problémás lábaknak a kellő bőséget és a megfelelő elhelyezkedést. A belső bőséget két tépőzár pánt szabályozza, a biztos tartást a csatos hátsó pánt segíti. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a lábakat kényeztető egyedi talpbetétet  is be tudja fogadni. A talpat varrással és ragasztással rögzíte..

$0,00

14-5019 Női szandál

PediKomfort márkacsalád A szandál belső oldala elasztikus anyaggal van kombinálva, amely biztosítja a problémás lábaknak a kellő bőséget és a megfelelő elhelyezkedést. A szandál bősége mind az alsó, mind a felső pánton gumirugannyal szabályozható, így a felsőrész megfelelő tartást biztosít a lábnak, melyet tovább javít a csatos hátsó pánt. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a lábakat kényeztető egyedi talpbet..

$0,00

14-5020 Női szandál

PediKomfort márkacsalád A szandál bősége mind az alsó, mind a felső pánton gumirugannyal szabályozható, így a felsőrész megfelelő tartást biztosít a lábnak, melyet tovább javít a csatos hátsó pánt. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a lábakat kényeztető egyedi talpbetétet  is be tudja fogadni. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték crazy ..

$0,00

15-5005 Női szandál

PediKomfort márkacsalád A felsőrész belső oldala elasztikus anyaggal van kombinálva, amely biztosítja a problémás lábaknak a kellő bőséget és a megfelelő elhelyezkedést. A szandál felsőrészén a bőség fűzővel szabályozható, mely a bújtatós hátsó pánttal biztos tartást ad a lábnak. A szivaccsal bélelt nyelv kifűzhető és kivehető, mellyel a szandál nyitottabbá tehető. A kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A talpat va..

$0,00

15-5018 Női szandál Új

15-5018 Női szandál

PediKomfort márkacsalád A szandál mindkét oldala perforációval díszített. A bőséget gumirozott szalgok szabályozzák, így a felsőrész megfelelő tartást biztosít a lábnak, melyet tovább javít a bújtatós hátsó pánt. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A bőrrel részben bevont  talpat varrással és ragasztással rögzítettük a talphoz. ..

$0,00

15-5043 Női szandál Új

15-5043 Női szandál

PediKomfort márkacsalád A felsőrész belső oldala elasztikus anyaggal van kombinálva, amely biztosítja a problémás lábaknak a kellő bőséget és a megfelelő elhelyezkedést. A szandál bősége tépőzárral szabályozható, így a felsőrész megfelelő tartást biztosít. A tépőzárral le,-illetve felilleszthető hátsó pánttal a papucs szandállá alakítható. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a lábakat kényeztető egyedi talpb..

$0,00

15-5045 Női szandál Új

15-5045 Női szandál

PediKomfort márkacsalád A felsőrész pántjait az alapszínnel harmonizáló bőr rátétek díszítik. A felsőrész belső oldala elasztikus anyaggal van kombinálva, amely biztosítja a problémás lábaknak a kellő bőséget és a megfelelő elhelyezkedést. A szandál bősége tépőzárral szabályozható, így a felsőrész megfelelő tartást biztosít. A tépőzárral le,-illetve felilleszthető hátsó pánttal a papucs szandállá alakítható. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető,..

$0,00

15-5048 Női szandál Új

15-5048 Női szandál

PediKomfort márkacsalád A szivaccsal bélelt elasztikus anyagú alsó pánt kényelmes és kellemes elhelyezkedést biztosít a problémás lábaknak is. A szandál bősége áthúzos tépőzár pánttal szabályozható, így a felsőrész megfelelő tartást biztosít a lábnak, melyet tovább javít a szükség szerint kifűzhető tépőzáras hátsó pánt. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a lábakat kényeztető egyedi talpbetétet  is be tudj..

$0,00