Oldalunk működtetéséhez cookie-kat (sütiket) használunk. Az adatvédelemről bővebben itt olvashat. Többé ne jelenjen meg ez az üzenet.

Női klumpa

Női klumpa


Mutat:
Rendezés:

07-5043 Női klumpa

PediKomfort márkacsaládA klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A puha felsőbőrön a belső oldalon gumirugany szabályozza a megfelelő belső bőséget. A talpat kézi varrással rögzítettük a talphoz. Színválaszték beige 02 sötétkék 16 Felsőbőr ..

$0,00

07-5050 Női klumpa

PediKomfort márkacsalád A klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A puha felsőbőrön a belső oldalon gumirugany szabályozza a megfelelő belső bőséget. A talpat kézi varrással rögzítettük a talphoz. Színválaszték fehér 30 fekete 05 bordó 03 ..

$0,00

08-5006 Női klumpa

PediKomfort márkacsalád A klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen,a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A perforált fejbetét segíti  a láb folyamatos szellőzését. A talpat varrással és ragasztással rögzítjük a felsőrészhez. Színválaszték fehér 00 Felsőbőr ..

$0,00

08-5007 Női klumpa

PediKomfort márkacsaládA klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A puha felsőbőrön csatolópánt biztosítja a megfelelő belső térfogat kialakítását. A talpat varrással és ragasztással rögzítjük a felsőrészhez. Színválaszték fehér 00 fekete 05 ..

$0,00

10-5018 Női klumpa

PediKomfort márkacsalád A klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A puha felsőbőrön a belső oldalon gumirugany szabályozza a megfelelő belső bőséget. A perforált fejbetét segíti  a láb folyamatos szellőzését. A felsőrészt kézi varrással rögzítettük a talphoz. ..

$0,00

10-5033 Női klumpa

PediKomfort márkacsaládA fejbetét szivaccsal bélelt elasztikus anyagból készült kényelmes és kellemes elhelyezkedést biztosítva a problémás lábaknak is. A puha felsőbőrön mindkét oldalon gumirugany segíti a megfelelő szükséges belső bőség elérését.További szabályozási lehetőséget ad a fejrészt lezáró csatoló pánt is.A klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a fájós lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogad..

$0,00

11-5004 Női klumpa

PediKomfort márkacsalád A klumpa puha fejbetétjén mindkét oldalon gumirugany segíti a megfelelő szükséges belső bőség elérését. További szabályozási lehetőséget ad a fejrészt lezáró tépőzáras pánt is, melyet igény szerint Swarovski kristályos dísz tesz divatossá. A klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a fájós lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztos..

$0,00

11-5071 Női klumpa

PediKomfort márkacsalád A klumpa puha fejbetétjén mindkét oldalon gumirugany segíti a megfelelő szükséges belső bőség elérését. További szabályozási lehetőséget ad a fejrészt lezáró csatos pánt is, melyet igény szerint Swarovski kristályok tesznek divatossá. A klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a fájós lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. ..

$0,00

12-5037 Női klumpa

PediKomfort márkacsalád A modell két változatban készül: sima, illetve perforált fejbetéttel. A szivaccsal bélelt elasztikus anyagú fejbetét kényelmes és kellemes elhelyezkedést biztosít a problémás lábaknak is. A puha felsőbőrön mindkét oldalon gumirugany segíti a megfelelő szükséges belső bőség elérését. További szabályozási lehetőséget ad a fejrészt lezáró tépőzáras pánt is, melyet Swarovski kristályos dísz tesz divatossá. A klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes..

$0,00

12-5043 Unisex klumpa

PediKomfort márkacsalád A klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A sarokmagasság és a csatos hátsó pánt megfelelőlelő, stabil járást biztosít. A puha felsőbőrön mindkét oldalon gumirugany szabályozza a megfelelő belső bőséget. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük a talphoz. Színválaszték fehér ..

$0,00

14-5033 Női klumpa

PediKomfort márkacsalád A szivaccsal bélelt elasztikus anyagú betét a bütyök részen kényelmes és kellemes elhelyezkedést biztosít a problémás lábaknak is. A puha felsőbőrön a külső oldalon gumirugany segíti a megfelelő szükséges belső bőség elérését. A klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a fájós lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A felsőr..

$0,00

15-5007 Női klumpa

PediKomfort márkacsalád A klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A puha felsőbőrön a pánt belsejében gumirugany szabályozza a megfelelő belső bőséget. A bőrrel részben bevont  talpat varrással és ragasztással rögzítettük a talphoz. Színválaszték bar..

$0,00

15-5009 Női klumpa

PediKomfort márkacsalád A szivaccsal bélelt elasztikus anyagú betét a bütyök részen kényelmes és kellemes elhelyezkedést biztosít a problémás lábaknak is. A puha felsőbőrön a külső oldalon gumirugany segíti a megfelelő szükséges belső bőség elérését. A klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a fájós lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A bőrrel..

$0,00

15-5015 Női klumpa Új

15-5015 Női klumpa

PediKomfort márkacsaládA klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudják fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A puha felsőbőrön a külső oldalon gumirugany segíti a megfelelő szükséges belső bőség elérését. A fejbetétet perforáció teszi divatossá, mely egyben segíti a láb folyamatos szellőzését is.A bőrrel részben bevont  talpat varrással é..

$0,00

15-5030 Női klumpa Új

15-5030 Női klumpa

PediKomfort márkacsalád A klumpát úgy alakítottuk ki, hogy benne a járás kényelmes legyen, a kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A puha felsőbőrön a külső oldalon gumirugany segíti a megfelelő szükséges belső bőség elérését. A fejbetétet perforáció teszi divatossá, mely egyben segíti a láb folyamatos szellőzését is. A tépőzárral le,-illetve felilleszthető hátsó ..

$0,00