Oldalunk működtetéséhez cookie-kat (sütiket) használunk. Az adatvédelemről bővebben itt olvashat. Többé ne jelenjen meg ez az üzenet.

Női papucs

Női papucs


Mutat:
Rendezés:

07-5053 Női papucs

PediKomfort márkacsaládA felsőrészen a bőség csattal állítható. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni.Premium termékeinket Swarovski kristályokkal díszített csattal kínáljuk.A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték geranio 90 fehér 00 konyak 39 bordó medoc 13 Felső..

$0,00

07-5054 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A papucs bősége tépőzárral szabályozható, a felsőrész megfelelő tartást biztosít a lábnak. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték fehér 00 beige 02 bordó 03 Felsőbőr ma..

$0,00

07-5062 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A konyak-beige színkombinációt fémdísz színesíti. A puha felsőrész a széles tépőzárnak köszönhetően megfelelő tartást biztosít a lábnak. A sertés bélés és a sertés bőrrel bevont talpbetét a komfort érzetünket javítja. A talpbélés kivehető és cserélhető, a problémás lábakat kényeztető egyedi betét elhelyezését is lehetővé teszi. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték beige/konyak 71 ..

$0,00

07-5063 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A papucs hosszított fejrésze -  melyen mindkét oldalon gumirugany szabályozza a megfelelő belső bőséget  - biztos tartást ad a lábnak. A kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a papucs a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A sarokmagasság megfelelő, stabil járást biztosít. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték marlboro piros 68 orange rust 42 ..

$0,00

09-5035 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A felsőrész belső oldala elasztikus anyaggal van kombinálva, amely biztosítja a problémás lábaknak a kellő bőséget és a megfelelő elhelyezkedést. A három pántos felsőrészen a bőség csattal állítható. A kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték fekete 05 Fels..

$0,00

10-5014 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A felsőrész lakk bőrrel kombinálva elegáns megjelenést biztosít. Prémium modellünk Swarovski kristállyal díszített csatokkal készül. A papucs bősége csatokkal szabályozható, így a felsőrész megfelelő tartást biztosít a lábnak. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. ..

$0,00

10-5015 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A felsőrész lakk bőrrel kombinálva elegáns megjelenést biztosít. A papucs bősége tépőzárral szabályozható, így a felsőrész megfelelő tartást biztosít a lábnak. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték fehér 00 feket..

$0,00

10-5020 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A belső térfogat két tépőzár pánt segítségével jól szabályozható. A felsőrész összhangban van a talp színével, és a tűzések is jól harmonizálnak ezekkel a színekkel. A tapbetét kivehető és cserélhető, lehetővé téve a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetét elhelyezését is. Kényelmes és biztonságos talpszerkezet. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték fehér/világos kék 10 türkiz/narancs 48 chili pi..

$0,00

10-5058 Női papucs

PediKomfort márkacsalád Prémium modellünk felsőrésze Swarovski kristállyal díszített csatokkal készül.A papucs bősége csatokkal szabályozható, így a felsőrész megfelelő tartást biztosít a lábnak.A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni.A felsőrészt varrással és ragasztással rögzítettük a bőrrel részben bevont talphoz. Színvála..

$0,00

10-5060 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A felsőrész lakk bőrrel kombinálva elegáns megjelenést biztosít. A papucs bősége tépőzárral szabályozható, így a felsőrész megfelelő tartást biztosít a lábnak. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A felsőrészt varrással és ragasztással rögzítettük a bőrrel részben bevont talphoz. Színv..

$0,00

11-5025 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A papucs felsőrészét  Swarovski kristályokkal díszített pánt ékesíti. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték tejeskávé 37 bordó 03 Felsőbőr marha nappa ..

$0,00

12-5053 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A felsőrész belső oldala elasztikus anyaggal van kombinálva, amely biztosítja a problémás lábaknak a kellő bőséget és a megfelelő elhelyezkedést. A papucs felsőrészét  Swarovski kristályokkal díszített pánt ékesíti. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet  is be tudja fogadni. A felsőrészt varrással és ragasztással rögzíte..

$0,00

14-5008 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A felsőrész belső oldala elasztikus anyaggal van kombinálva, amely biztosítja a problémás lábaknak a kellő bőséget és a megfelelő elhelyezkedést. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték barocco fekete 54 ..

$0,00

15-5000 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A felsőrész betétje, melyet körben szegély díszít, szivaccsal bélelt elasztikus anyag.  Ez teremti meg a problémás lábaknak a kellő bőséget és a megfelelő elhelyezkedést,  emelve egyúttal  a láb komfortérzetét is. A puha felsőrész a széles tépőzárnak köszönhetően megfelelő tartást biztosít a lábnak. A talpbélés kivehető és cserélhető, a problémás lábakat kényeztető egyedi betét elhelyezését is lehetővé teszi. A talpat varrással és ragasztással rögzíte..

$0,00

15-5019 Női papucs Új

15-5019 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A papucs mindkét oldala perforációval díszített. A bőséget gumirozott szalgok szabályozzák, így a felsőrész megfelelő tartást biztosít a lábnak. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A bőrrel részben bevont  talpat varrással és ragasztással rögzítettük a talphoz. Színválaszték ..

$0,00

15-5042 Női papucs Új

15-5042 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A felsőrész belső oldala elasztikus anyaggal van kombinálva, amely biztosítja a problémás lábaknak a kellő bőséget és a megfelelő elhelyezkedést. A papucs belső bősége tépőzárakkal szabályozható. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a lábakat kényeztető egyedi talpbetétet  is be tudja fogadni. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválasz..

$0,00

15-5044 Női papucs Új

15-5044 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A felsőrész belső oldala elasztikus anyaggal van kombinálva, amely biztosítja a problémás lábaknak a kellő bőséget és a megfelelő elhelyezkedést. A külső oldalt és a pántvégeket bőr, illetve lakk rátétek díszítik. A három pántos felsőrészen a bőség tépőzárral állítható. A kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték..

$0,00

15-5046 Női papucs Új

15-5046 Női papucs

PediKomfort márkacsalád A felsőrész pántjait az alapszínnel harmonizáló bőr rátétek díszítik. A papucs bősége tépőzárral szabályozható, így a felsőrész megfelelő tartást biztosít a lábnak. A terméket úgy alakítottuk ki, hogy a járás benne kényelmes legyen, és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően a problémás lábakat kényeztető egyedi talpbetétet is be tudja fogadni. A talpat varrással és ragasztással rögzítettük. Színválaszték beige 02 ..

$0,00