Oldalunk működtetéséhez cookie-kat (sütiket) használunk. Az adatvédelemről bővebben itt olvashat. Többé ne jelenjen meg ez az üzenet.

A lábunk is szabadságra megy!

Posted by akadmin 2015. 03. 16 0 Comment(s) Írások,

Nyáron, szabadság idején lezserebbek, sportosabbak vagyunk az öltözködés terén, és ezt megfelelő lábbelivel is követni kell.

Utazás előtt a csomag összeállításakor mindenkiben felvetődik a kérdés, milyen cipőt csomagoljak: ami praktikus, szellős, esetleg elegáns, de ugyanakkor kényelmes is, és a nagy hőségben, vagy egy kirándulás alakalmával biztosítja a megfelelő viseletet. Nagyon fontos, hogy a cipős szekrény előtt állva a lehető legjobbakat válasszuk ki, hiszen ez a döntés nagyban befolyásolja az eltölteni kívánt időt.

Törekedjünk arra, hogy a cipőnk kiképzése megfelelő legyen – tartsa a lábunkat – és viseljünk betétet, ami kivehető és cserélhető. Még ha a tengerparton is nyaralunk és csak rövid ideig van a lábunkon papucs, szandál este vegyük ki a betétet, szellőztessük át, és így az másnap biztosítja a komfortos viseletet. Feltétlenül figyeljünk arra, hogy ha lehetséges ne papucsot viseljünk hosszú távon, mert elfárad a lábunk. Egy kis hátsópánt, ami szandállá varázsolja cipőnket csodát tehet. Gondoljunk arra, hogy a lábunk is szabadságon van, neki is jár a kényeztetés!