Oldalunk működtetéséhez cookie-kat (sütiket) használunk. Az adatvédelemről bővebben itt olvashat. Többé ne jelenjen meg ez az üzenet.

Magyar termék - Healthy line

Posted by akadmin 2015. 03. 16 0 Comment(s) Írások,

Cipőgyártással immár 25 éve foglalkozó menedzserként nap mint nap, amikor cipőt választok, szembesülök a kérdéssel: divat vagy kényelem.

Nőként természetesen első gondolatom a divatosság, esztétikum. De a szakember énem rögtön megszólal: jó-jó ez nagyon fontos, de legalább ilyen fontos a lábunk anatómiájából fakadó biológiai- fizikai igények maximális kielégítése is. Elgondolkodott már azon, hogy mekkora teher rakódik ezekre a testünkhöz viszonyítva kis testrészeinkre: a lábfejre, talpra, sarokra, lábujjainkra?

A kényelmi és egészségügyi cipő-, klumpa-, papucs- és szandálkollekciókat tervező és gyártó Komfort Style Kft tulajdonos menedzsereként tudom, hogy a szakmai válaszok miként befolyásolják a hölgyek lábközérzetét és ezen keresztül mindennapjait. Sajnos statisztikai adatok nem állnak a rendelkezésemre, hogy hány nőnek vannak panaszai, deformitásai, de azt állíthatom, hogy nagyon soknak. Mindenre sok időt fordítunk: dolgozunk, családot látunk el, próbáljuk magunkat csinosan, fitten, egészségesen tartani, de tapasztalatom szerint ebből a sorból kilóg a lábunk. Egy régi, de máig érvényes kínai közmondás pontosan és bölcsen rámutat: életünk nagy részét vagy ágyban, vagy cipőben töltjük, ezért fontos, hogy milyen ágyban fekszünk és milyen cipőt hordunk. Kollégáimmal, akik elsöprő többsége szintén nő, rendszeresen vitatjuk meg és elemezzük a fejlesztési irányainkat.

Modelltervezőnk legfőbb feladata a különböző alkalmakra, valamint munkára és pihenésre ajánlott cipők esetében összehangolni ezt a két, néha egymásnak ellentmondó tényezőt. Nőként úgy gondolom, hogy ésszerű kompromisszumot kötve az alkalmi megjelenésekkor a cipőnk is szerves részei a ruházatunknak, így inkább a szépség és divat elemeit erősítjük. De a szép és divatos cipőnk is olyan legyen, ami kielégíti a lábkényelmi szempontokat.

A Komfort Style Kft 15 éves fejlesztési tapasztalata alapján – folytatva az Alföldis hagyományokat, de kiegészítve a 21. század követelményeivel – számos megoldást kínál a különböző helyzetekre. Filozófiánk az, hogy az egészséget, a kényelmet és divatot ötvözzük olyan termékekben, amelyek a komfortérzetünket a legjobban szolgálják. Ennek eredménye a healthy line márkacsalád, mely munkacipőket, kényelmi papucsokat, klumpákat, szandálokat, cipőket, csizmát foglal magában.

A cipő fontos része a ruházatnak, azzal szerves egységben kell megjelennie. Ennek szellemében vezettük be legújabb szolgáltatásunkat, melynek keretében legyártjuk intézmények, cégek saját image-hordozó színeiben a munkatársak cipőit. Ezzel elősegítjük az egységes megjelenést, legyen szó szállodáról, patikahálózatról vagy ügyfélszolgálatokról. Termékeink Budapesten a referencia üzletünkben vásárolhatók meg, illetve országszerte számos gyógyászati segédeszköz szakboltban.

Balogh Julianna