Oldalunk működtetéséhez cookie-kat (sütiket) használunk. Az adatvédelemről bővebben itt olvashat. Többé ne jelenjen meg ez az üzenet.

Cégünkről


1993 óta működik cipőkészítő üzemünk a Bács-Kiskun megyei Petőfiszálláson, mely a kezdetektől jelentős fejlődésen ment keresztül. 2001-től korszerű ingatlanban dolgozunk, melyet 2007-ben tovább bővítettünk. A megvalósított fejlesztés lehetővé tette, hogy a teljes termelési vertikumot kiépítsük, és egy modern, szép környezetben lévő cipőgyárat hozzunk létre.

Cégünk hosszú utat tett meg, amíg megteremtettük jövőképünk valóra váltásának lehetőségét.

Mára már nemcsak a magas műszaki színvonal, nemzetközi tanúsítványok jellemzik a cégünket, hanem a jó szellemű csapatmunka is. Szakmai sikereink mellett erre vagyunk a legbüszkébbek.

Filozófiánk az, hogy az egészséget, a kényelmet és a divatot ötvözzük olyan termékekben, amelyek a komfortérzetünket a legjobban biztosítják. Ennek eredménye a Healthy line és a PediKomfort márkacsalád, mely kényelmi papucsokat, klumpákat, szandálokat, cipőket és csizmákat foglal magában. Mivel a lábbeli fontos része a ruházatnak, azzal szerves egységben kell megjelennie. Modelltervezőnk legfőbb feladata, hogy a különböző alkalmakra, valamint a munkára és pihenésre ajánlott lábbelik esetében ezt az összhangot megteremtse, biztosítva ezzel a lábunk anatómiájából fakadó biológiai-fizikai igények maximális kielégítését.

Ne feledje: Healthy line- egészség minden nap!